Të punosh në Itali

Të gjesh një pune është një nga qëllimet kryesore kur mbërrin në një vend të ri. Por shpesh nuk është e lehtë dhe kërkon shumë kohë. Mund të ndodhë që të kërkosh shumë, por të mos gjesh asgjë. Gjetja e një mundësie punësimi varet nga shkaqe të ndryshme, duke përfshirë ktu dhe situatën ekonomike të vendit. Megjithatë, ka disa informacione dhe këshilla të dobishme që do të ndihmojnë.

Mundësi punësimi në sektorin bujqësor

Nëse je duke kërkuar një punë, mund të kërkosh mundësi punësimi në sektorin e bujqësisë për një lavoro stagionale (punë…

Zbulo më shumë >

Ku të kërkosh për oferta pune

Ka mënyra të ndryshme për të kërkuar vende të lira pune. Së pari mund të fillosh të flasësh me personat…

Zbulo më shumë >

Të shkruash një njoftim ku kërkon punë

Pë të gjetur punë është e rëndësishme të dish të lexosh ofertat e punës, por mund të jete e dobishme…

Zbulo më shumë >

Të kuptosh njoftimet për punë

Në përgjithësi të gjitha njoftimet për punësim, si ato në internet dhe ato që publikohen në gazeta, janë të shkruara…

Zbulo më shumë >

Programi Garanzia Giovani

Garanzia Giovani është një program i Bashkimit Evropian për të ndihmuar të rinjtë të futen në tregun e punës. Italia…

Zbulo më shumë >

Oferta pune të rreme ose mashtrime

Kur lexon njoftimet për oferta pune duhet të jesh shumë i kujdesshëm të mos i përgjigjesh njoftimeve të rreme. Njoftimet…

Zbulo më shumë >

Dëshiron të marrësh përditësime mbi shërbimet tona dhe informacionin e disponueshëm?

Regjistrohu për buletinin tonë dhe bëhu pjesë e Komunitetit ItaliaHello!