Të punosh në Itali

Të gjesh një pune është një nga qëllimet kryesore kur mbërrin në një vend të ri. Por shpesh nuk është e lehtë dhe kërkon shumë kohë. Mund të ndodhë që të kërkosh shumë, por të mos gjesh asgjë. Gjetja e një mundësie punësimi varet nga shkaqe të ndryshme, duke përfshirë ktu dhe situatën ekonomike të vendit. Megjithatë, ka disa informacione dhe këshilla të dobishme që do të ndihmojnë.

Job Clinic Online

Job Clinic Online është një platformë dixhitale për të ndihmuar njerëzit me prejardhje të huaj, refugjatë dhe azilkërkues të kapërcejnë…

Zbulo më shumë >

Dëshiron të marrësh përditësime mbi shërbimet tona dhe informacionin e disponueshëm?

Regjistrohu për buletinin tonë dhe bëhu pjesë e Komunitetit ItaliaHello!