Dokumente të dobishme

Në këtë seksion janë përmbledhur të gjitha dokumentet që mund të nevojiten në zyrat publike, për të shkruar një CV ose për të mësuar më shumë rreth një teme. Mund t'i shkarkosh në kompjuterin ose celularin tënd, t'i plotësosh direkt dhe t'i kesh gjithmonë në dispozicion.

Puna

 • Modeli i një liste referencash

  Shkarko modelin dhe plotësoje më referencat e tua

  Consulter
 • Letër motivuese për një aplikim spontan

  Shkarko dhe plotëso modelin me të dhënat e tua

  Consulter
 • Letër motivuese në përgjigje të një oferte pune

  Shkarko dhe plotëso modelin me të dhënat e tua

  Consulter
 • CV modeli bazë

  Shkarko dhe plotëso modelin me të dhënat e tua

  Consulter
 • Curriculum Vitae Europass

  Shkarko dhe plotëso modelin me të dhënat e tua

  Consulter
 • CV për studentë

  Shkarko dhe plotëso modelin me të dhënat e tua

  Consulter
 • CV për punonjës

  Shkarko dhe plotëso modelin me të dhënat e tua

  Consulter
 • CV për punonjës zyre

  Shkarko dhe plotëso modelin me të dhënat e tua

  Consulter

Dëshiron të marrësh përditësime mbi shërbimet tona dhe informacionin e disponueshëm?

Regjistrohu për buletinin tonë dhe bëhu pjesë e Komunitetit ItaliaHello!