Punojmë për të ndihmuar ata që po ndërtojnë një të ardhme të re

MBËSHTET PROJEKTET TONA

Emigrantët dhe refugjatët përballen me barriera shpesh të pakapërcyeshme ndërsa përpiqen të ndërtojnë jetë të reja për veten dhe familjet e tyre. Ne në ItaliaHello besojmë se informacioni nuk duhet të jetë një nga këto pengesa.

ItaliaHello është një platformë online e krijuar për ata që vijnë në Itali në kërkim të mbrojtjes dhe një jete më të mirë. Të gjitha informacionet dhe shërbimet që ofrojmë janë krijuar dhe zhvilluar posaçërisht për ata që nuk dinë italisht ose kanë një nivel të ulët arsimor, me mbështetjen e ndërmjetësve dhe përkthyesve kulturorë.

Mbështet projektet tona me një donacion. Na ndihmo të ofrojmë shërbime gjithnjë e më efikase për njerëz të rinj që vijnë në vendin tonë dhe të ndërtojmë një të ardhme më të mirë për të gjithë.

Mund të bësh një donacion gjithashtu me një transfertë bankare në:

Fondazione ItaliaHello Onlus
Banca Popolare Etica
IBAN: IT19D0501802800000016717076
SWIFT (ose BIC): ETICIT22XXX


A mund t’i zbres donacionet e mia për ItaliaHello? 
Nëse mbështet ItaliaHello, departamenti italian i taksave e njeh angazhimin tënd dhe të lejon ti zbresësh donacionet e bëra gjatë deklarimit të pasurisë. Ruaj faturën e donacionit dhe na kontakto në  info@italiahello.it

Bëj një donacion

Punojmë çdo ditë për të ndihmuar ata që po ndërtojnë një të ardhme të re. Le ta bëjmë së bashku!

Informacione personale

Informacione rreth kartës kreditit
Kjo është një pagesë e sigurt e koduar SSL.
Terms

Shuma Totale e donacionit: 100€

Dëshiron të marrësh përditësime mbi shërbimet tona dhe informacionin e disponueshëm?

Regjistrohu për buletinin tonë dhe bëhu pjesë e Komunitetit ItaliaHello!