Kultura italiane

Të jetosh në një vend do të thotë gjithashtu të njohësh historinë, formën e qeverisjes dhe të drejtat dhe detyrat e çdo qytetari të atij vendi. Në këtë seksion do të ndihmojmë të kuptosh se si funksionon qeveria italiane, Kushtetuta italiane, të drejtat e tua dhe shumë informacione të tjera të rëndësishme rreth vendin tonë.

Kushtetuta italiane

Çfarë është Kushtetuta italiane? Kushtetuta italiane është ligji më i rëndësishëm në Itali që ka hyrë në fuqi më 1…

Zbulo më shumë >
Colosseo

Historia e Italisë

Historia e Italisë është e pasur me pushtime, okupacione, luftëra dhe rindërtime. Periudha më e rëndësishme ka qënë epoka e…

Zbulo më shumë >
ragazzo e ragazza

Diskriminimi

Diskriminimi është sjellja e një personi që trajton ndryshe, në mënyrë të padrejtë ose përjashton një person tjetër bazuar në…

Zbulo më shumë >

Dëshiron të marrësh përditësime mbi shërbimet tona dhe informacionin e disponueshëm?

Regjistrohu për buletinin tonë dhe bëhu pjesë e Komunitetit ItaliaHello!