Të punosh në Itali

Njohja e ligjeve që kanë të bëjnë me punësimin dhe dokumentave që do të nevojiten për të punuar është shumë e dobishme. Në këtë mënyrë mund të kuptosh se si të punosh rregullisht në Itali dhe cilat janë të drejtat e tua. Në këtë seksion do të gjesh shumë informacione të dobishme për kontratat dhe ligjet rreth punësimit.

Lejet e qëndrimit për motive pune

Ligji në Itali thotë që shtetasit e huaj jo të Bashkimit Evropian ose cittadini extracomunitari mund të hyjnë legalisht dhe…

Zbulo më shumë >

Modello 730

Çfarë është modello 730? Modello 730 është dokumenti që përdoret për të berë deklarimin e të ardhurave vjetore. Zakonisht përdoret…

Zbulo më shumë >

Deklarata vjetore e të ardhurave (dichiarazione dei redditi): çfarë është dhe si bëhet

Për cfarë nevojitet deklarata vjetore e të ardhurave? Deklarata vjetore e të ardhurave (ose deklarata tatimore) është një dokument përmes…

Zbulo më shumë >

Dëshiron të marrësh përditësime mbi shërbimet tona dhe informacionin e disponueshëm?

Regjistrohu për buletinin tonë dhe bëhu pjesë e Komunitetit ItaliaHello!