Arsimi në Itali

Në Itali ke të drejtë të arsimohesh edhe nëse je i rritur dhe sapo je trasferuar. Të rriturit nuk ndjekin të njëjtat shkolla si fëmijët, por kanë mundësi të ndjekin kurse specifike, si për të mësuar një gjuhë ashtu edhe për të mësuar një profesion. Në këtë seksion do të gjesh informacione të dobishme rreth shkollimit për të rritur.

Universiteti: mundësitë për azilkërkuesit dhe refugjatët

Në Itali, e drejta për edukim është e garantuar me ligj për të gjithë ata që banojnë ligjërisht në vend.…

Zbulo më shumë >

Bursa studimi për studentë ndërkombëtarë dhe refugjatë

ItaliaHello NUK OFRON bursa. Mbledhim dhe ndajmë informacione të rëndësishme dhe të sigurta të pubblikuara nga universitetet dhe organizata të…

Zbulo më shumë >

Korridore universitare për studentë refugjatë UNICORE

UNICORE, University Corridors for Refugees, ose Korridore Universitare për  Refugjatë është një projekt i cili synon t’i ofrojë studentëve që…

Zbulo më shumë >

Dëshiron të marrësh përditësime mbi shërbimet tona dhe informacionin e disponueshëm?

Regjistrohu për buletinin tonë dhe bëhu pjesë e Komunitetit ItaliaHello!