Shëndeti në Itali

Të huajt që nuk kanë dokumente ose janë në pritje të lejes së qëndrimit (permesso di soggiorno) mund të marrin ndihmë mjekësore. Megjithatë, për ta bërë këtë ata duhet të kërkojnë një dokument të quajtur Tesserino STP / ENI. Në këtë seksion ne kemi mbledhur disa informacione të rëndësishme që do të ndihmojnë për këtë praktikë dhe klinikat apo shoqatat italiane që ofrojnë shërbim mjeksorë.

Ambulatorë për Stranieri Temporaneamente Presenti (STP)

Shtetasit e huaj që nuk kanë një ​​permesso di soggiorno​​ (leje qëndrimi të vlefshme) nuk mund të regjistrohen në shërbimin…

Zbulo më shumë >
Dottore che guarda le analisi

Tesserino ENI: çfarë është dhe si funksionon

Qytetarë të Bashkimit Evropian: që jetojnë në Itali pa një certificato di regolarità di soggiorno ose residenza ​(dhe nuk mund…

Zbulo më shumë >

Shërbimi shëndetësor për të huajt e parregullt: shoqatat italiane

Në Itali, shtetasit e huaj që nuk kanë një permesso di soggiorno (leje qëndrimi) të rregullt nuk mund të regjistrohen…

Zbulo më shumë >

Tesserino STP (të huajt përkohësisht të pranishëm): çfarë është dhe si funksionon

Çfarë është tesserino STP? Tesserino STP është një dokument që i mundëson personave që nuk kanë permesso di soggiorno të…

Zbulo më shumë >

Dëshiron të marrësh përditësime mbi shërbimet tona dhe informacionin e disponueshëm?

Regjistrohu për buletinin tonë dhe bëhu pjesë e Komunitetit ItaliaHello!