Të punosh në Itali

Të kesh kompetenca profesionale është shumë e dobishme për të gjetur një punë. Kompetencat profesionale janë aftësi dhe njohuri që mund të ndihmojnë të punosh më mirë ose të gjesh mundësi të reja pune. Zbulo se cilat kompetenca mund të jenë më të dobishme dhe si ti përfitosh ato.

Kurse për t’u bërë Operatore Socio Sanitario (OSS) – (Punonjës të kujdesit shëndetësor)

Punonjësi i kujdesit shëndetësor, në italisht operatore socio-sanitario ose OSS, është personi që kryen shërbimin e kujdesit shëndetësor bazë për…

Zbulo më shumë >

Kurse trajnimi profesional: çfarë janë dhe si funksionojnë

Kurset profesionale, ose corsi di formazione professionale në italisht, të ndihmojnë të marësh njohuritë dhe kualifikimin që të nevojitet për…

Zbulo më shumë >

Kurse për t’u bërë ndërmjetës ndërkulturor (mediatore interculturale)

Mediatore interculturale, apo ndërmjetësues ndërkulturor, është personi që ndihmon njerëz që flasin gjuhë të ndryshme dhe kanë kultura të ndryshme…

Zbulo më shumë >

Patenta kualifikuese për colf, badante dhe dado

Patenta kualifikuese, e njohur ndryshe si patente di qualità, është një dokument që çertifikon aftësitë e punëtorëve shtëpiakë si colf,…

Zbulo më shumë >

Rizorse të dobishme për trajnim dhe mbështetje në punë

Të punosh është e rëndësishme pasi në këtë mënyrë je i pavarur dhe të jeton mirë në një vend të…

Zbulo më shumë >

Patenta për drejtues piruni – Patentino per Carrelli Elevatori (muletti)

Carrelli elevatori (pirungritësit) të quajtur ndryshe edhe muletti janë makina të cilat përdoren për të transportuar dhe lëvizur mallra dhe…

Zbulo më shumë >

Dëshiron të marrësh përditësime mbi shërbimet tona dhe informacionin e disponueshëm?

Regjistrohu për buletinin tonë dhe bëhu pjesë e Komunitetit ItaliaHello!