Kultura italiane

Shumë njerëz me origjinë të huaj jetojnë dhe punojnë në Itali. Komunitete dhe kultura të ndryshme janë pjesë e shoqërisë sonë dhe e pasurojnë atë. Zbulo më shumë rreth komuniteteve të huaja në Itali dhe çfarë është një shoqëri multikulturore.

Disa të dhëna për Italinë multikulturore

Deri në vitet 1980, Italia ishte një vend emigracioni dhe jo imigrimi. Kjo do të thotë se italianët shkuan në…

Zbulo më shumë >

Dëshiron të marrësh përditësime mbi shërbimet tona dhe informacionin e disponueshëm?

Regjistrohu për buletinin tonë dhe bëhu pjesë e Komunitetit ItaliaHello!