Gjej. Mëso. Realizo.

Një qëndër online për emigrantët, refugjatët dhe azilkërkuesit. Informacione në gjuhë të ndryshme dhe rizorse falas për të ndërtuar një jetë të re në Itali.

Historitë tuaja

Shumë njerëz lënë vendet e tyre të origjinës dhe vijnë në Itali për të ndërtuar një jetë të re. Sikurse dhe ti.
Disa prej tyre kanë vendosur të tregojnë historinë dhe të ndajnë përvojat e tyre.

Amrita Chaudhuri

Calcutta, India

Usare la lingua per costruire un ponte tra l’Italia e l’India promuovendo le due culture.

Laye

Senegal

Pensavo che per quanto fosse difficile per me, era sempre più difficile per loro, e resistevo.

Dirluba

Azerbaijan

Si ha paura quando non si conoscono le storie delle persone

Zbulo histori të tjera

Rreth nesh

ItaliaHello është një organizatë jofitimprurëse që përdor internetin dhe dixhitalin për të ndihmuar emigrantët, azilkërkuesit dhe refugjatët të kenë akses në informacione në gjuhë të ndryshme dhe rizorse të dobishme gjatë qëndrimit të tyre në Itali.

Zbulo më shumë >

Dëshiron të ndihmosh?

Të pasurit akses në informacione të verifikuara dhe të besueshme është një nga faktorët kryesorë për një integrim konkret dhe të sigurt. Njohja e asaj që ndodh në Itali, mundësitë e trajnimit dhe punës dhe mënyra e aksesit në shërbimet lokale u mundëson të ardhurve të rifitojnë autonominë e tyre dhe të kontribuojnë në rritjen e vendit.

Me kontributin tënd për ItaliaHello, na ndihmon të ofrojmë informacione falas në gjuhë të ndryshme, rizorse edukative dhe instrumente dixhitale të krijuara për emigrantët, azilkërkuesit dhe refugjatët.

Dona

Me kontributin e

Partnerët
Partneri teknik

Dëshiron të marrësh përditësime mbi shërbimet tona dhe informacionin e disponueshëm?

Regjistrohu për buletinin tonë dhe bëhu pjesë e Komunitetit ItaliaHello!