Arsimi në Itali

Të njohësh gjuhën e vendit ku jeton është shumë e rëndësishme. Ka shumë mënyra për të mësuar një gjuhë të re: duke ndjekur kurse, duke marrë mësime në internet, duke folur me njerëzit. Të gjitha këto janë mënyra të dobishme dhe mund të zgjidhësh atë që të përshtatet më shumë, jo vetëm për të mësuar italishten bazë, por edhe për të përmirësuar nivelin tënd të aktual. Lexo të gjitha informacionet që kemi mbledhur dhe mënyrat më të mira për të studiuar italishten.

Çertifikatat e gjuhës (certificazioni di lingua): kur më duhen dhe pse?

Çfarë është një certifikatë gjuhësore  Një certifikatë gjuhësore është një dokument zyrtar i lëshuar nga organe të njohura dhe konfirmon…

Zbulo më shumë >

Mësimi i gjuhës italiane

Të kuptosh atë që thonë njerëzit dhe të flasësh me ta është shumë e rëndësishme kur jeton në një vend…

Zbulo më shumë >

Aplikacione për mësimin e gjuhës italiane

Për të mësuar gjuhën italiane, është e rëndësishme të ndjekësh një kurs gjuhe pasi mësuesit të ndihmojnë ta mësosh më…

Zbulo më shumë >

Mëso Italishten Online

Mëso Italishten online Nëse dëshiron të mësosh italishten vetë, mund të ndiekësh kurse online. Studimi online dallon nga shkuarja në…

Zbulo më shumë >

Dëshiron të marrësh përditësime mbi shërbimet tona dhe informacionin e disponueshëm?

Regjistrohu për buletinin tonë dhe bëhu pjesë e Komunitetit ItaliaHello!