Kultura italiane

Në çdo shoqëri ka zakone që edhe nëse nuk janë të shkruara, pothuajse të gjithë ata që i përkasin asaj shoqërie i dinë. Ndër këto janë mënyra e komunikimit me të tjerët, mënyra e të jetuarit të jetës shoqërore dhe e menaxhimit të marrëdhënieve. Cilat janë këto zakone në Itali? Këtu mund të gjesh informacione të dobishme për të bashkëvepruar më mirë me njerëzit përreth.
Due donne chiacchierano sedute

Shoqëria italiane

Në shoqërinë italiane ka disa elemente që janë shumë të rëndësishme. Këto elemente janë familja, puna, liria dhe jeta shoqërore.…

Zbulo më shumë >
Interacting with others

Sjellja me njerëzit: disa këshilla

Çdo shoqëri ka rregullat e veta të mirsjelljes, domethënë veprimet që njerëzit kryejnë kur ndërveprojnë me njerëz të tjerë. Këto…

Zbulo më shumë >
Due donne che parlano

Komunikimi

Në muajt e parë në Itali mund të jetë e vështirë për të komunikuar dhe për tu kuptuar nga njerëzit…

Zbulo më shumë >

Dëshiron të marrësh përditësime mbi shërbimet tona dhe informacionin e disponueshëm?

Regjistrohu për buletinin tonë dhe bëhu pjesë e Komunitetit ItaliaHello!