Rregullat e bashkëpronësisë: të jetoni mirë së bashku

Permesso di soggiorno per motivi familiari (leje qëndrimi për arsye familjare)

Permesso di soggiorno per lavoro subordinato (leje qëndrimi për punësim)

Permesso di soggiorno per lavoro autonomo (Leje qëndrimi për punë të pavarur)

Permesso di soggiorno per lavoro domestico (leje qëndrimi për punë shtëpijake)

Çertifikatat e gjuhës (certificazioni di lingua): kur më duhen dhe pse?

Sa duhet të paguaj për të marrë ose rinovuar permesso di soggiorno (lejen e qëndrimit)?

Udhëzues për njohjen e titujve të studimit të huaj në Itali

Residenza, domicilio dhe ospitalità: cilat janë dallimet

Aplikimi për case popolari (banesë sociale)

Dëshiron të marrësh përditësime mbi shërbimet tona dhe informacionin e disponueshëm?

Regjistrohu për buletinin tonë dhe bëhu pjesë e Komunitetit ItaliaHello!